Maleri / Anne-Mette Cortsen

Anne-Mette Cortsen

 
 
 
 
 
 
Perfektionisme er et af tidens buzzwords, men ikke i Anne-Mette Jørgensens farverige og humoristiske billedunivers. Her er plads til kvinder i alle afskygninger. Kvinder, der hviler i sig selv og kan grine af sig selv. Det uperfekte i al sin skønhed!
Med sine farverige og humoristiske malerier skildrer Anne-Mette Jørgensen den moderne kvinde på en finurlig måde til både eftertanke og smil på læben.

Farveeksplosionen indfanger opmærksomheden. Dernæst lukkes man ind i et særegent og larmende billedunivers, hvor glassene klirrer, tallerknerne tømmes og snakken accelererer. Det er damer, den slags som altid ekviperer sig med hat, taske eller hund, som indtager lærredet hos Anne-Mette Jørgensen. Barmfagre og buttede kvindeskikkelser i stormønstrede kjoler og for små sko erobrer billedet, alt imens de hengiver sig til mad, vin, sladder og alskens glæder. De synes langlemmede og strækker nysgerrigt hals, men de lyserøde, lettere forbrændte kroppes store volumen tynger dem til deres plads på bænke og stribede liggestole.
 
Galleri Mernild | Østergade 47, 7400 Herning  | Tlf.: +45 23930405 | mernild@webspeed.dk