/ Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Navn
E-mail
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
20/1 2008 - Sussi Trampedach 25.01-08.02

Så lykkedes det igen at få den spændende kunstner Sussi Trampedach til Herning..

 
 
Fernisering lørdag d. 26. januar kl. 16-19, hvor Sussi Trampedach vil være tilstede.

Da Sussi Trampedach udstillede i Galleri Mernild i januar 2006, kom ca 1500 mennesker gennem galleriet på udstillingens åbningsweekend. Så vi glæder os naturligvis til at præsentere helt nye værker af den populære kunstner.

 
Der er sket meget for Sussi Trampedach siden da.

Som en af de første kunstnere herhjemme, er hun gået i samarbejde med en Art-manager. Dette betyder at Sussi Trampedach kan koncentrere sig fuldt ud om at male. Art-manager er Jeanett Exner, der også har Johnny Madsen og Troels Trier i sin "stald".

 

Sussi Trampedachs kunstneriske begavelse er indlysende. Som datter af kunstneren Kurt Trampedach og illustratoren Dorte Karrebæk har hun naturligvis medfødte kunstneriske evner. Men Sussi er sin egen og har sit helt eget udtryk.

Sussi Trampedach arbejder på lærred med veronaglitt - en marmormasse - hvori hun ridser sine fabelagtige dyremennesker.

Sussi Trampedachs malerier giver et indblik i en verden, hvor idyl og rædsel lever side om side, hvor alvor og sjov blandes på en måde, så betragteren hele tiden er i tvivl om, hvor det ene begynder, og det andet slutter.

 

Der er rift om Sussi Trampedachs værker, så det vil blive en kort og intens udstilling på bare 14 dage.

Til gengæld vil man i Galleri Mernild holde åbent hver dag under udstillingen - fredag kl. 10-20, alle andre dage kl. 10-18, inkl. lørdag og søndag.

Ferniseringen vil finde sted lørdag d. 26. januar kl. 16-19, hvor alle er velkomne til et par hyggelige timer med Sussi Trampedach samt Art-manager Jeanett Exner og kunstner Johnny Madsen. Der bydes på en lille forfriskning.


Klik her og læs mere om kunstneren.
Galleri Mernild | Østergade 47, 7400 Herning  | Tlf.: +45 23930405 | mernild@webspeed.dk